По време на брифинг в сряда лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов заяви,

...
По време на брифинг в сряда лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов заяви,
Коментари Харесай

Киро и Асен бесни на Нова, днес навряха в ефир празните им глави в празните им торби

По време на брифинг в сряда водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов заяви, че ще поканят на диалози „ безусловно всички партии, които българският народ изпрати в Народното събрание “.  Но подготвени ли са политическите сили на взаимни отстъпки в името на постоянен кабинет?
За първи път от 2021 година Борисов сложи изискването, че в случай че няма устойчиво болшинство, няма да има диалози за актуализацията на бюджета. Това разяснява пред Нова телевизия политологът Татяна Буруджиева.
Тя разяснява и предизборната акция на ПП-ДБ: „ Моите наблюдения и информация на терен е, че Демократична България правеше акция и се опитваше да направи нещо, в това число слагаше в торбичките рекламни материали – да има нещо да дадат на хората, до момента в който Политическа партия по този начин и не схванаха за какво не може да подаряваш една празна торбичка и какъв знак е това “. Тя предвижда, че ще се ускори чувството, че двете обединения би трябвало да продължат да се развиват независимо.
„ А това ще се притиска от приближаващите локални избори. Много е тежка обстановката там на връзки вътре в обединението и на опцията да построяват някакви връзки по места “, уточни Буруджиева.
Според нея, Политическа партия и Демократична България са изпуснали момента за реализиране на взаимни отстъпки с ГЕРБ, който е бил след предходните избори.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР